firmafrugt

An apple a day keeps the doctor away!

An apple a day keeps the doctor away!

“Et æble om dagen holder doktoren fra døren.” Det udtryk har de fleste nok hørt – og ifølge forskere, så er der noget om snakken! Som leder vil du garanteret gerne have både lavt sygefravær og glade medarbejdere; og du kan aktivt gøre store som små ting for at fremhjælpe begge dele, der adderet giver et bedre arbejdsmiljø.

Et af de mere overkommelige tiltag, der tilmed kan sættes i værk med et enkelt klik, er at indføre firmafrugt i virksomheden.

Hos FrugtCompagniet kan du få kasser med såkaldte “håndfrugter”, det være sig eksempelvis æbler. Som navnet antyder, er det de frugter, du med lethed kan tage i hånden og spise helt uden besvær. Og nu æblet er nævnt – her listes kort nogle af de talrige sundhedsfremmende egenskaber et æble har ved indtag:

Æbler er næringsholdige. Rigtig mange af de næringsstoffer din krop har behov for på daglig basis er at finde i æblet; eksempelvis C-Vitamin, kalium, K-Vitamin, fibre, med videre. Med det høje fiberindhold får du også en god mæthedsfornemmelse, når du spiser et æble – modsat en morgenbasse eller en chokoladebar.

Når du spiser et æbler, så vil du opleve mundvand. Og spyt er faktisk bakteriedæmpende – hvad mange ikke ved. Reduktion af bakterier i din mund har en rensende effekt, og en bid af et æble er derfor med til at beskytte dine bisser.

Hvis du er på kur med henblik på vægttab, så er æbler en helt rigtig del af en kostplan. Som nævnt, så mætter æbler godt grundet det høje fiberindtag, og med sit lave indhold af kalorier er det en ideel fødevare, hvis du gerne vil smide nogle kilo.

Slutteligt kan det nævnes, at der faktisk er studier der viser, at de, der spiser æbler regelmæssigt faktisk har en lavere risiko for at få farlige hjertekarsygdomme samt andre livsfarlige hjerteproblemer.

Det er næppe nødvendigt at opremse flere fordele ved denne fantastiske frugt. Og det er blot én af de mange varianter, der medfølger i kasserne med firmafrugt!

Så kontakt FrugtCompagniet allerede idag og indfør firmafrugt med det vuns!