kiropraktor

Autoriseret kiropraktor og massage i Hammel

Autoriseret kiropraktor og massage i Hammel

Et skridt mod en smertefri hverdag

Smerter i kroppen kan være meget forstyrrende og begrænsende for hverdagslivet, hvorfor det naturligvis er vigtigt at opsøge undersøgelse og eventuel behandling. Problemer ét sted i kroppen kan også resultere i gener i andre af kroppens regioner, og det kan være svært selv at vurdere hvor problemet er opstået og ikke mindst hvordan det skal afhjælpes. Dette kan en dygtig kiropraktor heldigvis hjælpe dig med, så du kan bevæge dig et skridt i retning mod en bedre og mere smertefri hverdag. 

Fokus på kroppen som helhed

Hos Kiropraktoren Hammel er de meget opmærksomme på kroppen som helhed, og hvordan skader kan påvirke flere forskellige steder i kroppen. Med deres uddannelse og store erfaring i baggagen ved de, at et nakkeproblem også kan påvirke rygsøjlen, eller at et problem med knæet måske slet ikke er opstået i selve knæet. Når du som patient møder hos kiropraktoren første gang, foretages derfor en grundig undersøgelse af dig og din sygehistorie, så problemet identificeres korrekt fra start. Målet er herefter at genvinde optimal funktion hos dig og altså hermed også langtidsvarende smertelindring. 

Kiropraktoren kender til forskellige behandlingsformer, og vil udvælge en passende behandling til netop dig og dine behov. Behandlingerne består af kiropraktiske håndgreb, som skal genoprette bevægeligheden i dine led. Disse greb er almindeligvis helt smertefrie. Behandlingen kan desuden suppleres af massage, laserbehandling og træning alt efter din specifikke situation. Klinikken kan hjælpe med kiropraktisk behandling af det meste af kroppen, så uanset om du døjer med svimmelhed eller hovedpine, nakke- og rygsmerter, diskusprolaps,  fingersmerter eller andet, så står de klar til at hjælpe dig godt videre fra dine gener. 

Hos Kiropraktoren Hammel er tilknyttet to kiropraktorer med 5-6 års uddannelse i baggagen samt tre massører. De har siden 1992 været autoriserede af Sundhedsstyrelsen. Du kan se meget mere til dem her: https://kiropraktoren-hammel.dk/