troldtekt

Bedre akustik og indeklima med Troldtekt plader

Bedre akustik og indeklima med Troldtekt plader

Skal kontoret eller boligen lyddæmpes, så akustikken i de enkelte rum bliver mere behagelig? Så kan du med fordel vælge at anvende de dansk producerede akustikplader fra Troldtekt.

Hvorfor skal jeg bruge Troldtekt plader?

Der er mange gode grunde til at anvende Troldtekt akustik plader når et rum skal lyddæmpes og gøres mere behageligt.

Først og fremmest er Troldtekt akustik plader særligt udviklet til netop dette formål det betyder at du får den mest optimale og diskrete dæmpning af lyden på dit kontor eller i din bolig. Rummet bliver så langtfra lyddødt, men mere behageligt at opholde sig i.

Samtidig er Troldtekt plader fremstillet af naturlige materialer som er vel ventilerede og faktisk kan have en decideret positiv indflydelse på indeklimaet. Du vil med Troldtekt akustik plader således ikke blot opnå et mere behageligt lyd niveau i de rum du opholder dig i. Du vil også kunne opleve et mere behageligt indeklima idet pladerne medvirker til at holde såvel temperatur som luft fugtighed på et fornuftigt niveau.

Troldtekt træbeton – et naturligt og bæredygtigt materiale

Det er måske ikke lige til at se det når man kigger på en Troldtekt plade, men den er faktisk fremstillet af udelukkende økologisk bæredygtige og særdeles klima og miljø venlige materialer. Træbeton er produceret ud af træ – fortrinsvis af sorten rødgran – fra danske skove.

I Danmark plantes der flere træer end der fældes hvilket gør produktionen af dansk træstof til en af de mest bæredygtige på verdensplan. Samtidig er træerne CO2 neutrale idet de optager mere CO2 i løbet af deres levetid end hvad der forbruges ved pleje, fældning og transport af disse. Og med cement fremstillet af den velrenommerede danske virksomhed Aalborg Portland bliver Troldtekt træbeton til et helstøbt bæredygtigt produkt.

Du finder de gode Troldtekt plader billigt hos 10-4.dk.