turistkørsel

De lidt besværlige ting ved turistkørsel

De lidt besværlige ting ved turistkørsel

Der er som det første, hvilket lige skal nævnes, en masse fordele ved at køre med turistkørsel, specielt hvis man tager sig sådan et helarrangement, hvor der er sørget for, hvor man skal være, hvor længe man er der; der er lejet værelser til folket, og der er måske indlagte nogle små oplevelser, som man kan vælge til eller fra.

Man skal således bare pakke ens sager og være klar til at holde ferie, hvor man dårligt skal tænke på aktiviteterne undervejs, da de er planlagte for en, og siden man gerne vil slappe af undervejs på ens ferie, så er det rart, at nogle andre klarer arbejdet for en, så man ikke skal tage store beslutninger selv, som man gør i hverdagene.

Men det kan også være lidt irriterende med al den her planlægning.

Man skal indordne sig, når man er på ferie

Måske har man valgt turistkørsel i Nordjylland, hvor de står for en del af ferien for en, eller de har slået sig sammen med et andet firma om at stå for en hel ferie.

Men hvis man nu er et B-menneske, så er det træls, at man skal være parat tidligt om morgenen hjemmefra, hvor man som regel har travlt, så man kan komme med bussen i rette tid.

Det giver alt sammen mening, at man må gøre det sådan, men det kan blive problematisk, hvis man har travlt om morgene. Er man omvendt til tiden, så venter man måske på nogle langsommelige mennesker, så man er forsinket på forhånd, selvom man var der til tiden.

De indlagte indslag undervejs på ferien er måske ikke noget for en, og man kan ikke booke ens værelse om, hvis man ikke synes om det.

Når man ligeledes skal hjem igen, skal man stå parat, som det er planlagt i skemaet, og hvis der er noget, der ikke går hånd i hånd med ferie for de fleste, så er det stramme tidsskemaer.