videoproduktion

Der er mange om fadet ved en videoproduktion

Der er mange om fadet ved en videoproduktion

At lave en god videoproduktion kræver virkelig sit, men det værste er næsten, at medmindre du ligefrem er ved at lave en storfilm i Hollywoodske dimensioner, så er det sjældent, at der bliver lagt mærke til, hvor mange kræfter der er gået til at lave ens projekt.

Og det hænger nok sammen med, at vi mennesker er blevet forvænt med, hvad vi forventer af produktionen på forhånd.

Du kan jo tydeligt selv se, om du er ved at overvære en lavproduktions-video, der måske skal fungere som en reklamefilm for et firma til lokal-TV, eller du er ved at se en dokumentar, der er lavet af nogle af de mest professionelle på feltet.

For det er ofte, når niveauet er lavt, at man kan se, hvad man synes, det er galt; mens den gode produktion bliver nydt, uden man påtaler det så meget, før man bliver spurgt ind til det.

Det er jo fordi, at folk kan lide at brokke sig og påpege fejl: hvis der er noget galt, så er vi ude med riven, men hvis vi får det, vi har bestilt, så er vi glade – der skal næsten noget exceptionelt til, eller vi skal kende producenten, før vi gider fremhæve dem i flere positive vendinger.

Som på en restaurant er mand glad, når mad og pris passer sammen og kvalitet, men sker det ikke, så brokker vi os.

Lægger man ikke mærke til dommeren i en sportskamp, så har vedkommende gjort det godt, men er der for mange fejl, så bemærker vi det.

Så hvis man for eksempel vil lave videoproduktion i København, så skal man nok regne med, at niveauet kommer til at være højt, da der er mange, der gerne vil gøre det samme.

Medmindre man så specialiserer sig og har det bedste udstyr, så skal man nok forvente, at konkurrencen er hård.