dannebrogsvinduer

Derfor er dannebrogsvinduer så populære

Derfor er dannebrogsvinduer så populære

advertorial

Hvad er et dannebrogsvindue?

Navnet “dannebrogsvindue” kommer af formen på vinduestypen, der ligner det danske flag. Et dannebrogsvindue er inddelt i to felter, hvor det nederste felt er aflangt, mens det øverste felt er kvadratisk. De to felter danner tilsammen dét, man i fagsprog betegner som et ”fag”. Har vinduet to fag og fire ruder, så danner vinduet den velkendte, karakteristiske form som et dannebrogsflag. Dog er vinduestypen ikke blot populær i Danmark på grund af sit formmæssige ydre, men er en ægte, arkitektonisk klassiker, i dansk indretning. 

Derfor hitter dannebrogsvinduerne 

Dannebrogsvinduer er ikke blot charmerende i sit overordnede helhedsudtryk, men er også et af de mest populære valg, når der skal indkøbes nye vinduer i Danmark. Mange danskere anskuer dannebrogsvinduet som en stemningsgiver og et element af tradition og hygge, fordi det gennem tiden har prydet så mange smukke husfacader i Danmark.

Dertil er de nyproducerede dannebrogsvinduer ikke blot pæne i sit æstetiske udtryk, men er ligeledes funktionelle og energivenlige, hvilket er en essentiel kobling, når du skal vælge nye vinduer til din bolig. Når du vælger dannebrogsvinduer, så går du hverken på kompromis med den praktiske ydeevne eller ønsket om et traditionelt og hyggeligt udtryk. Hertil er der en stor fordel ved dannebrogsvinduet højde, hvor du kan forvente et godt og større lysindfald, end sammenlignet med andre vinduestyper. 

dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer er prikken over i’et på enhver hustype

Mangler du prikken over i’et i renoveringen af dit gamle hus, eller er du i processen med at designe et helt nyt? Så er dannebrogsvinduet en sikker klassiker! Er dit hus af ældre dato og trænger til en gennemrenovering, så kan du bevare husets sjæl med nye, fine dannebrogsvinduer. Er du derimod i gang med at designe et nyt hus, så kan du med ro i maven vælge dannebrogsvinduet, fordi det giver charme og personlighed, til dine nye omgivelser.