tøj

Det evige sævre spørgsmål: Hvad skal man tage på af tøj?

Det evige sævre spørgsmål: Hvad skal man tage på af tøj?

Er du også en af de utallige mennesker, som ved mange lejligheder står og spørger dig selv, hvad du tog skal tage på af tøj?

Her tænker vi på de anledninger, hvor man skal ud at være offentlig og omgås andre mennesker og ikke de situationer, hvor man bare kan få lov til at være derhjemme og være sig selv.

Faktisk viser de fleste statistikker, at langt de fleste mennesker har stået i den situation før, og det er faktisk ikke kønsbestemt.

Manden kan undre sig over, at konen har et helt fyldt walk in-closet, mens vedkommende bedyrer, at der ikke er noget at tage på.

Men manden kan også stå i den situation, hvor man ikke lige havde bemærket, at det var forventeligt, at man tog noget bestemt tøj på til anledningen, som man så ikke lige ligger inde med – og så er man i knibe!

Faktisk er det løsningen på mange tøjkriser: Man skal kigge på den indbydelse, man har modtaget.

Ofte vil der stå, hvad der forventes, at man tager på, og skulle det ikke direkte være anført, så er det ofte skrevet ud ved, at der måske er tale om en galla-middag eller en familiemiddag: Man har noget forskelligt på til hver anledning.

Nogle gange er man dog heldig, at man ikke skal vælge tøj hver morgen, man skal ud, eller man bare skifter om, når man møder på arbejde, så man tager personaletøj på, som det fordres, at man har på til den arbejdsdag.

Er man dog stadig i tvivl ved indbydelsen, så er der sjældent noget til hinder for, at man lige kontakter arrangøren og hører ad, hvad der forventes, at man har på.

Tøjet skal jo både være klædeligt og pænt, men det skal også kunne være praktisk og eventuelt holde på varmen, hvis man skal sidde udenfor en hel aften.