varmepumpe

Få bedre varme for pengene - skift til en varmepumpe

Få bedre varme for pengene - skift til en varmepumpe

Mange bolig ejere vælger i disse dage at lade deres hus energi optimere. Dette er der mange gode grunde til. For det første er det en af de mest effektive måder hvorpå man som privat person kan bidrage til den grønne omstilling. For det andet er der rigtig mange penge at spare ved at få huset efterisoleret, og måske samtidig få skiftet de gamle vinduer ud med termo ruder eller vinduer med forsats ruder. Du sparer rigtig mange penge på din varme regning, når varmen ikke bare fiser ud. Det er dyrt at fyre for fuglene – og du vil hurtigt kunne se en forbedring, når du kigger på din varmeregning efter at have energi optimeret dit hus.

Skift til varmepumpe, og spar endnu mere

Hvis du ønsker at sætte trumf på din personlige grønne omstilling, kan du med fordel skifte dine elektriske radiatorer eller dit gamle udtjente fyr ud med en moderne luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe. Her vil du for alvor kunne flytte nålen.

En varmepumpe er nemlig langt mere energi effektiv end de konventionelle opvarmnings former. Især hvis disse er gamle og slidte. En luft til vand varmepumpe skal ikke konstant renses eller repareres som et gammelt pille, olie eller gas fyr. Og så er ydelsen noget højere. Du kan regne med at skære op imod 70 procent af dine samlede udgifter til opvarmning af dit hus med en luft til vand varmepumpe i stedet for et fyr.

En luft til luft varmepumpe kan med fordel træde i stedet for dine gamle elektriske radiatorer. Med en luft til luft varmepumpe får du samtidig alle mulige smarte features så som fjernstyring via app og automatisk rensning af luften, så du ikke behøver at lufte ud så ofte.

Du kan finde din luft til luft varmepumpe eller din luft til vand varmepumpe på givekoleservice.dk