eboligadvokat

Få hjælp til køb af sommerhus hos eBoligadvokat

Få hjælp til køb af sommerhus hos eBoligadvokat

Når du og din familie står for at skulle investere i et hus eller i en lejlighed, er det klogt at tage en uvildig rådgiver med på råd. På den måde risikerer I ikke at ende med et fejlkøb, eller i værste fald med teknisk insolvens. En uvildig juridisk rådgiver med særligt speciale inden for bolig køb vil kunne hjælpe jer med at identificere de de mest almindelige faldgruber når det handler om køb af bolig. Og sådan en rådgiver finder I i en dygtig boligadvokat.

Hvordan hjælper en boligadvokat i forbindelse med boligkøb?

En boligadvokat kan hjælpe dig med at gennemlæse al den tunge og vanskeligt forståelige dokumentation som knytter sig til din bolighandel.

Det er meget vigtigt at dokumenter så som en ejer eller andels forenings budgetter og regnskaber læses grundigt igennem af en sagkyndig som ved hvad man skal kigge efter for at kunne fastslå om foreningens og ejendommens økonomi er sund og stabil. Og er det et hus I søger kan boligadvokaten ligeledes læse diverse servitutter og lokal planer igennem for derpå at kunne konstatere om der heri skulle skjule sig forhold som kunne få indflydelse på jeres beslutning om et køb.

Lad boligadvokaten hjælpe med køb af sommerhus

Det at købe sommerhus repræsenterer, helt på linje med køb af helårs bolig, en større økonomisk udskrivning. Derfor bør du også have en boligadvokat ved hånden når familien køber sommerhus.

Hos eBoligadvokat kan du få hjælp til at gennemgå samtlige formalia som hidrører fra jeres nye sommerhus. EBoligadvokat tilbyder gennemgang af købs aftalen samt andre relevante dokumenter, udarbejdelse af refusionsopgørelse samt af forbehold til advokatskrivelsen.

EBoligadvokat påtager sig også gerne at varetage korrespondancen med sælger og bank samt udfærdigelse og tinglysning af det til sommerhuset hørende skøde. Du kan altid få en fast lav pris på eBoligadvokats sommerhus pakke – læs mere på hjemmesiden eBoligadvokat.dk.