biler

Find brugte biler til gode priser online

Find brugte biler til gode priser online

Skal familiens garage beriges med endnu et medlem? Så bør du overveje at købe en brugt bil.

Hvorfor ikke bare købe en ny bil?

Måske er du fristet af tanken om at anskaffe en splinterny bil, frisk fra producentens samlebånd. Dette er da også en lækker tanke. Få ting er så tilfredsstillende som at køre den første tur i en helt ny bil, mærke duften af det jomfruelige indtræk og letheden hvormed bilen glider rundt i trafikken.

Med en fabriksny bil vil du også have garanti for at det tilhørende elektroniske udstyr er state of the art, og at såvel sikkerhed som køre egenskaber er i top. Men du skal huske at din fine nye bil efter et par år ikke længere er den nyeste model på markedet.

Der vil selvfølgelig stadig være tale om en ganske glimrende bil. Den vil blot have tabt det meste af sin nyværdi – og har du optaget et bil lån for at finansiere købet af bilen vil du således kunne regne med at hænge på denne gæld i flere år.

Dette ville du kunne have undgået hvis du i stedet havde købt en brugt bil af nyere dato. En bil med tre til fem år på bagsmækken vil allerede have gennemlevet den mest voldsomme del af sit værditab. Det betyder at du ved at købe en brugt bil frem for en spritny model kan spare store summer.

Samtidig får du typisk meget mere bil for pengene når du køber en brugt bil i stedet for en fabriksny en af slagsen. Du slipper for at betale de skyhøje skatter og afgifter når du køber brugt, og vil således måske endda kunne få råd til en større eller i udgangspunktet dyrere model end hvis du købte bilen fra ny.

Find din nye brugte bil på biltorvet.dk