gulvafslibning

Find det bedste tilbud på gulvafslibning

Find det bedste tilbud på gulvafslibning

Noget af det smukkeste der er i et hjem er nyafslebet trægulve, som dufter skønt af træ og sæbe samtidig med at de ser flotte gyldne ud. Det får det bedste frem i rummet og få det til at fremstå flottere og mere harmonisk. Trægulve er stadig levende, selvom det ikke længere er et træ med rod i den danske muld. Det betyder at det stadig arbejder og ændre sig, selvom det nu ligger i dit hjem.

Det betyder også, at det på et tidspunkt uanset hvor god du er til at vedligeholde, skal afslibes for forsat at se smukt og gyldent ud. De fleste får det gjort i forbindelse med en flytning, da det er meget nemmere at afslibe eller afhøvle gulve, når hjemmet er tomt frem for fyldt med møbler. Det kan også støve en del, hvilke ikke er praktisk med møbler og hvad der nu er i et hjem.

Få flere tilbud

Når du skal finde et gulvfirma, er det en god ide at kontakte flere firmaer og bede om et skriftligt tilbud. Du kan f.eks. bede om gulvkanonen priser. 

Ved at bede flere firmaer om et skriftligt tilbud, er det med til at sikre, at du ikke ved et uheld har bedt den dyreste i området afslibe dine gulve eller endnu værre, sagt ja til et firma, der har givet så billigt et tilbud, at de reelt ikke kan lave arbejdet ordentligt uden at de taber penge på opgaven. I bedste tilfælde betyder det at de eller et andet firma skal komme tilbage og gøre opgaven færdigt. I værste tilfælde har de ødelagt gulvet. 

Undersøg også hvad der er skrevet om firmaet. F.eks. på Trustpilot eller en lignende side. Du skal se om der i anmeldelserne, er noget der går igen i flere af anmeldelserne. Positive som negative anmeldelser.