vvs

Hvad du skal være opmærksom på ved ny håndvask

Hvad du skal være opmærksom på ved ny håndvask

Vi forstår godt, at man trænger til ændringer i sit hjem i ny og næ. Derfor kan det være, at du har overvejet at få installeret en ny flot håndvask, med et apparatur, som ændrer hele udtrykket af dit køkken, bryggers eller badeværelse. Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal finde en ny håndvask?

Sørg for at den passer

En af de vigtigste ting du skal være opmærksom på, når det kommer til installationen af en ny håndvask er, at den skal passe der hvor den skal installeres. Hvis det er en køkkenvask eller måske en vask til dit bryggers, hvor der er skåret et hul i bordpladen, så den kan være der – Så er det vigtigt, at vasken der købes dertil passer i hullet. Derudover er det vigtigt, at det apparatur du køber også kan monteres på den type vask du køber. Som udgangspunkt kan de bruge på de fleste, men sørg altid for at spørge i butikken.

Tjek at det er tæt

Det er vigtigt, at du tjekker at det er tæt, når du monteret din vask. Hvis der ikke sluttes tæt rundt om vasken eller apparaturet der installeres, så kan der løbe vand ned, som over sigt kan udvikle sig til fugt eller vandskader. Derfor er det vigtigt, at du ved hvad du laver, og at du ikke slækker på kvaliteten af dit arbejde, når det kommer til at det skal slutte tæt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal få det til at slutte tæt, så kan du kontakte et vvs firma, som kan hjælpe med opgaven. Her anbefaler vi caavvs.dk, som altid leverer et suverænt stykke arbejde. De kan hurtigt og nemt hjælp dig med alt fra at finde en vask der passer til opgaven, men også at montere den fejlfrit, så du ikke pludseligt står med fugt under vasken.