aloe vera

Hvad er Aloe Vera, og hvorfor er det så godt for os?

Hvad er Aloe Vera, og hvorfor er det så godt for os?

Hvis man er interesseret i sundhed, skønhed og personlig pleje, har man formentlig hørt om Aloe Vera. Den tropiske plante er nemlig blevet utroligt populær og har nærmest skabt sin egen trend inden for personlig pleje. Men hvad er Aloe Vera egentlig, og er det så godt, som alle siger? Aloe Vera er som sagt en plante, der især vokser i de subtropiske egne. Der er tale om en sukkulent, der elsker et varmt og solrigt klima, og som i udseendet minder lidt om en langarmet kaktus. Det unikke ved planten er dog en særlig klar og næringsrig gele, som findes inde i bladene. Denne gele er fyldt med næringsstoffer og fugt, som man blandt andet kan tilføre hud og hår.

Hvordan virker Aloe Vera?

Der er ikke meget forskning på området, og man kan derfor ikke sige, at Aloe Vera har en dokumenteret virkning. Det er også ret forskelligt, hvordan ens krop tager imod plantens gele. Men der er utroligt mange positive historier om, hvordan geleen har været løsningen på alverdens problemer. Fordi den er fyldt med vitaminer, mineraler og fugt, kan Aloe Vera være effektiv mod tørt hår og tør hud. Døjer man med solskoldninger, tørre pletter, kløe og udslæt, er den kølende Aloe Vera gele bestemt værd at prøve. Der er også nogle, der eksperimenterer med at indtage Aloe Vera som kosttilskud, og som melder om en forbedret fordøjelse og tarmfunktion.

Plejeprodukter med Aloe

Som sagt er Aloe Vera utroligt populært inden for den personlige pleje. I dag findes der et væld af produkter og serier, der baseres på Aloe Vera. Du kan se nærmere på en række anerkendte og populære Aloe Vera produkter på nettet. Det er et 100% naturligt produkt og kan derfor bruges som effektiv og nærende pleje til hele familien, samtidig med at man slipper for kemikalier og andre skadende stoffer.