Kender du din skrædder i Lyngby godt?

Kender du din skrædder i Lyngby godt?

Du behøver selvfølgelig ikke at have din skrædder i Lyngby som din bedste ven af den slags, der bliver din forlover, og som du inviterer hjem til middag hver weekend.

Vi siger bare, at skrædderfaget, og også i Lyngby, stadig er af den art, hvor der følger stor kundeservice med med henblik på at få stor kundetilfredshed, så du spreder det gode budskab om deres virke til andre mennesker i din omgangskreds.

En skrædder er nemlig en, man ikke bare sådan lige vælger og da heller ikke i Lyngby. Så den bedste anbefaling, en skrædder kan få, er ved at blive anbefalet af personer til andre, da der er mere tiltro til mundtlige anbefalinger fra folk, man kender, end ved at læse anbefalinger på nettet eller læse om dem andre steder.

Man skal nemlig som kunde “arbejde” tæt sammen med skrædderen om at få det fuldendte og tilfredsstillende resultat.

Har man først besluttet sig for at få lavet noget skræddersyet tøj, som enten kan være et helt jakkesæt eller bare et enkelt eller nogle stykker tøj, så vil man også have, at der er tjek på alt fra størrelse til stof og formpasning – og mange andre detaljer.

En skrædder er jo ikke bare en person, man afleverer et produk til, som man ønsker fikset, eller hvor der skal laves en hurtig ydelse til en.

Skrædderne skal måle en op, og så taler man om, hvad man ønsker af stof, design og meget andet. Det er en meget samarbejdende proces mellem kunde og skrædder.

Den slags håndværk findes der efterhånden ikke mange af herhjemme, men skrædderen holder ved, og en skrædder i lyngby går også meget op i sit arbejde og vil sørge for, at du bliver en glad, tilbagevendende kunde.

Man forandrer sig jo med kroppen, så ens skræddersyede tøj skal måske tilpasses og ændres med tiden – eller man ønsker noget helt nyt lavet. 

Så er det godt at kende ens skrædder bare nogenlunde.