tagrens

Lig inde med godt tagrens

Lig inde med godt tagrens

Mange ting skal man aldrig gå ned på, og tagrens skal være en af dem.

Selvom det ikke er en hverdags-rengøringssituation, man står i så tit, så er det bare så ubelejligt ikke at have tagrens liggende, når lysten – og for den sags skyld behovet – melder sig for, at man skal rense taget ned.

Det gælder både, hvis man er en privatperson med eget hus, udlejer lejligheder med sammenlagt et stort tagareal, er et udendørs-rengøringsfirma, eller bare som firma har egen rådighed over firmabygningen og selv skal sørge for at gøre den ren og agter at gøre det selv.

Måske er det ikke hver dag, man lige vender blikket opad og inspicerer tagets tilstand, og selv når man noterer sig, at taget skal renses og ikke er nået dertil, hvor tagplader falder ned, og taget er i forfald (for så skal det repareres eller udskiftes), så skal man gerne afsætte tid til det.

Man skal gerne tage en dag eller flere ud af kalenderen til at gøre taget rent med fordelagtige Kragelund tagrens, som virkelig kommer skidtet på taget til livs.

Et godt forslag er i den forbindelse altid at gøre det på samme tidspunkt af året – måske endda flere – så man altid har styr på, hvornår man skal afsætte tid, til at få opgaven gjort.

Skulle man dog lide af højdeskræk, hvis taget er højt oppe, så kan det være smart at få hjælp fra andre, der tør komme derop og som måske har udstyret, stigen og Kragelund tagrens til at udføre opgaven til fulde.

Ønsket er jo, at taget står knivskarpt igen, før der er kommet skidt på det, som kan være mos, alger, blade eller lignende, og så er der ingen skam i at få det gjort af nogle, der har mere erfaring (og mod) til det.

Noget på taget skal måske fjernes først i form af alger med algerens og blade med hænderne, før man går i gang med tagrens.