billån

Optag et bil lån, og få råd til drømmebilen

image

Hvis en ny bil er drømmen for dig og for din familie, kan I overveje, om denne skal finansieres helt eller delvist ved et fordelagtigt bil lån. Når det handler om din og din families sikkerhed og komfort, er der ingen grund til at gå på kompromis med jeres bil – især ikke hvis I er afhængige af den i det daglige. Mange familier kan ikke klare sig med cykler eller offentlig transport alene – dertil er afstandene for lange og hyppigheden af tog og bussers afgange ikke optimale. Derfor er det vigtigt, at den bil, som bruges til transport mellem hjem og skole, job og fritidsinteresser er i tip top stand.

Hvorfor skal jeg ansøge om et bil lån?

Med et bil lån kan du få råd til den bil, du ønsker dig. Uanset om du er i markedet efter en særligt rummelig bil eller måske en bil med særlige features – for eksempel ekstra stort bagage rum – bør du ikke gå ned på kvaliteten af den bil, som skal fragte familien rundt i mange år.

Et bil lån behøver ikke at være hverken dyrt eller besværligt at opnå. Hos Ikano Bank kan du ansøge om et bil lån online – nemt og hurtigt. Det eneste, der kræves af dig for at du kan komme i betragtning til et bil lån via Ikano Bank, er, at du er bosiddende i Danmark, fyldt atten år, og ikke står opført hverken i Debitor Registeret eller hos RKI.

Du kan anvende den smarte og brugervenlige låne beregner for at fastsætte størrelsen og løbetiden på dit bil lån, og samtidig skabe dig et overblik over de faktiske omkostninger ved lånet. Dernæst er det blot at udfylde det online ansøgnings skema – og så kan du regne med at have svar på din ansøgning inden for få timer. Læs mere, og ansøg om bil lån online, på ikanobank.dk