byggeri

Sådan skærmer man af ved byggeri

Sådan skærmer man af ved byggeri

Her i denne artikel vil vi beskæftige os med et ret så konkret eksempel og se på, hvordan man skærmer af ved et byggeri i Hjørring i Nordjylland.

Afskærmning er jo ens måde til at forsikre sig på flere punkter.

Det er både til, at nysgerrige personer ikke forvilder sig ind på byggepladsen enten ved et uheld, eller fordi man bare går rundt i ens egne tanker, tåger rundt eller er fuld.

Der er jo en grund til, at man skal have beskyttelsesudstyr på, når man befinder sig på en byggeplads, om man så er en del af det arbejdende folk, eller man er der som gæst.

Skulle nogen komme derinde uden den slags iført sig, så er der ekstra meget udsatte.

Men afskærmningen er også en metode til at dirigere biler, fragtvogne, gravemaskiner og videre rundt, så alle ved, hvor de skal køre ind og ud, så det ikke ender i et virvar.

Nogle gange har man folk tilknyttet til at stå for den slags som en art dirigerende færdselsbetjent, men bare på en afgrænset byggeplads.

Selvom alle ansatte er informeret om, hvordan de skal køre ind og ud af byggepladsen, så kan der komme folk udefra med vognlæs og lignende, som ikke kender til færdselsreglerne på denne byggeplads, så her skal det fremgår tydeligt, hvordan man kommer ind og ud, uden det ender i kaos.

Men en anden grund til afskærmning er også, så man kan være på den sikre side med, at folk ikke forsøger at tilrane sig adgang, som de ellers ikke skal have.

De kan komme ind for at stjæle værktøj, udstyr eller andet, og måske vil forsikringen ikke dække dette tab, hvis man ikke selv gjorde sit for at sikre byggepladsen grundigt nok.

Derfor skal man altid lægge en plan for, hvordan man bedst og sikrest sørger for afskærmning af en byggeplads.