Vil du være med til at bevare den smukke natur?  

Måske er det ikke noget du tænker over i hverdagen, men der er mange som arbejder hver dag på at rede regnskove, natur, havet og lignende verden over. Det kræver et stort arbejde at bevare den smukke natur i hele verdenen, herunder især skovene. Måske er du ikke den helt store aktivist eller den første til at melde sig, når der bliver talt frivilligt arbejde eller  donationer. Hvis ikke der var nogle organisationer, som brugte hver dag på at beskytte og bevare regnskove og natur generelt, så vil der ikke være mange smukke træer, skove og natur at spotte en dag. 

Smuk natur kan give et frirum i hverdagen

Mange mennesker nyder godt af naturen både i Danmark og generelt i hele verden. Det er for mange mennesker et sted de tager til, når de skal have renset tankerne i hverdagens stress. Hvis du er en af de mange mennesker, som har et specielt forhold til naturen og skovene, så er det måske ikke en dårlig idé at hjælpe til med at bibeholde de smukke omgivelser.

Og selvom du måske ikke har et specielt forhold til naturen, så kan det være du alligevel gerne vil støtte op om det arbejde, som de mange organisationer gør rundt omkring i verden, så der fortsat vil være smuk natur i verden. Alle små ting, som mindre donationer og frivilligt arbejde, vil i det samlede billede hjælpe, så vi stadig om 20-30 år kan have lige så smukke og frodige skove, som vi har i dag.

Tag en god beslutning og red regnskoven, så de næste mange generationer også vil kunne nyde naturen og de smukke skove rundt omkring i verden, som din generation har haft muligheden for. 

Hvordan kan man hjælpe? 

Du finder mange steder i dag både fysisk og online, hvor du kan donere penge månedligt, årligt eller købe varer, hvor noget af beløbet går til at støtte enten en bestemt del af en regnskov i verden eller blot generelt støtte til skove verden over.

Når man vælger at støtte en organisation, så er man med til at der generelt bliver bremset for CO2-forureningen, der bliver reddet flere dyr og planter, som lever i regnskovene og dermed får man skabt større rigdom af dette i verden. Du er også med til at bevare den skov, som nogle mennesker rent faktisk bor i og har deres hjem tæt ved. 

Mange vælger i dag fx at købe et fint billede eller en bamse til deres barn, hvor noget af beløbet så går ind og støtter forskellige dele af regnskove rundt omkring i verden. Dette er en fin måde at give en gave til en man holder af og samtidig støtte et godt formål.

5 thoughts on “Vil du være med til at bevare den smukke natur?  

 1. I just like the helpful info you supply for your articles.
  I’ll bookmark your blog and test once more here frequently.
  I am fairly certain I will be told many new stuff right here!
  Best of luck for the next!

 2. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I
  could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with
  something like this. Please let me know if you run into anything.

  I truly enjoy reading your blog and I look forward to
  your new updates.

  Stop by my web blog; Taxi Glasgow Airport to Aberdeen

 3. Spot on with this write-up, I truly feel this web site
  needs a great deal more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the info!

  Also visit my website Estela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *